Betontechnieken

Beton wordt steeds vaker gebruikt in interieurs en voor projecten. Het ruwe materiaal heeft een industriële stoere look en is daarom een echte blikvanger. Maar traditioneel beton is zwaar, vlek gevoelig en scheurt snel. Evolve heeft daar de oplossing voor!

Onze betontechnieken BalsaBeton, SkinConcrete en BXL, zijn licht van gewicht, onderhoudsvrij en zeer robuust.  Deze betontechnieken kunnen op elke mogelijke manier worden toegepast, zoals bijvoorbeeld in werkbladen, haardplateau’s of wastafels.

Kijk hieronder welk product het beste past bij uw markt en klanten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag!

BalsaBeton

BalsaBeton is een zeer exclusieve en innovatieve betontechniek van topkwaliteit. Zelfs zo innovatief dat het in 2007 op de vierde plek stond van de Innovatie Top 100 van Nederland.

SkinConcrete

Met SkinConcrete verandert elk object in beton. Dit doen we door een dunne laag gemodificeerd microbeton op een object te spuiten. Hierdoor lijkt het object van massief beton.

BXL

BXL

BXL wordt uit cementgebonden vezelplaat gemaakt en is daardoor uitermate geschikt voor de productie van werkbladen. Een echt betonproduct met een goede prijs- kwaliteitverhouding.