BalsaBeton: exclusief en uniek

BalsaBeton is een zeer exclusieve en innovatieve betontechniek van topkwaliteit.  Zelfs zo innovatief dat het in 2007 op de vierde plek stond van de Innovatie Top 100 van Nederland.

BalsaBeton bestaat uit een speciale samenstelling. Het is een harde, robuuste betonsoort die op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. BalsaBeton kent een grote vormvrijheid en is licht van gewicht. Hierdoor kan het beton in iedere gewenste vorm geproduceerd worden.  BalsaBeton is een exclusief kwaliteitsproduct dat uitstekend past bij de wensen van klanten uit het midden en hoog segment.

Eigenschappen BalsaBeton

  1. Tot 80% lichter in gewicht dan traditioneel beton en daardoor makkelijk toepasbaar
  2. Onderhoudsvrij, geen wax of olie nodig om het blad te onderhouden
  3. Hittebestendig
  4. Vlekvrij door een unieke coating
  5. Scheurt niet
  6. BalsaBeton is op kleur te bestellen
  7. Grote vormvrijheid en in elke vorm te gieten
  8. Gaat levenslang mee

BalsaBeton exclusieve werkbladen

Speciaal voor de keukenbranche hebben we een exclusief werkblad van BalsaBeton ontwikkeld. Door de ambachtelijk verwerking heeft elk werkblad een unieke structuur en uitstraling. De afwerking is van topkwaliteit en wordt door echte vakmensen met precisie en passie uitgevoerd. Door het lichte gewicht kan het werkblad eenvoudig op een bestaande keukenconstructie gemonteerd worden. De speciale coating beschermt het werkblad en versterkt het robuuste karakter van het beton. BalsaBeton kent weinig beperkingen waardoor we zonder moeite uitzonderlijke grote werkbladen produceren, bijvoorbeeld 7 meter uit 1 stuk! Speciaal op maat gemaakte werkbladen in iedere vorm behoren tot onze specialiteit.

BalsaBeton exclusieve wastafel

Op basis van specifieke klantwensen maken we unieke wastafels in elke gewenste afmeting. Door het lichte gewicht is de wastafel eenvoudig te monteren aan de wand of op een meubel. De wastafel is onderhoudsvrij en voorzien van een speciale coating waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik in badkamers.