BXL: goede prijs-kwaliteitverhouding

Om betonnen producten toegankelijk te maken voor een breder publiek, hebben wij BXL ontwikkeld.  Een echt betonproduct met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit kunnen we aanbieden door het gestandaardiseerde productieproces. BXL wordt uit cementgebonden vezelplaat gemaakt en is daardoor uitermate geschikt voor de productie van werkbladen. BXL heeft dezelfde positieve eigenschappen als het exclusieve BalsaBeton, maar is gebonden aan een maximaal formaat van 295 cm. BXL is een betaalbaar kwaliteitsproduct dat aansluit bij de wensen van klanten uit het midden segment.  
Eigenschappen BXL

  1. Snelle productietijd
  2. Gunstige prijs-kwaliteitverhouding
  3. Lichtgewicht en daardoor makkelijk toepasbaar
  4. Onderhoudsvrij, geen wax of olie nodig om het werkblad te onderhouden
  5. Hittebestendig
  6. Vlekvrij door een unieke coating
  7. Scheurt niet
  8. In 6 kleuren te bestellen

BXL werkbladen

BXL beton is door een speciale samenstelling uitermate geschikt als werkblad. Door het lichte gewicht zijn de werkbladen eenvoudig toe te passen op elke (bestaande) keukenonderbouw; ongeacht het merk of de fabrikant. De werkbladen bestaan uit standaard afmetingen van maximaal 295 cm bij 120 cm met een bladdikte van 2 of 4 cm.  

De werkbladen zijn verkrijgbaar in 6 kleuren. Een groot voordeel van BXL is dat de productietijd kort is. U kunt daarom snel inspelen op de vraag van de klant.

Bent u benieuwd naar de BXL werkbladen en welke mogelijkheden er zijn? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie.